Fel I Pluginblockering? Åtgärda Det Omedelbart

Denna programvara har utformats för att hjälpa dig att fixa din dator och skydda mot fel.

Dagens användarguide är ofta utformad för att hjälpa dig när personen får ett pluginblockeringsfel.”Plugin Blocked” är en Mac-felprincip som visas när din Mac hittar ett föråldrat plugin. När även en bästa plugin är föråldrad, borde den innehålla sårbarheter som kan missbrukas, tillhandahålla fantastiska säkerhetsfunktioner och ofta skada din bra Mac.

Godkänd:

Vi presenterar Restoro – världens mest avancerade och heltäckande programvara för PC-reparation. Oavsett om din dator går långsamt, upplever fel eller bara inte fungerar så bra som den brukade, kan Restoro hjälpa dig. Denna kraftfulla applikation diagnostiserar snabbt vanliga problem och reparerar dem med ett enda klick. Du kommer att njuta av maximerad prestanda, skydd mot dataförlust och filkorruption, och sinnesfrid när du vet att din dator nu är säker och felfri. Testa Restoro idag!

  • 1. Ladda ner och installera Reimage
  • 2. Starta programmet och välj ditt språk
  • 3. Följ instruktionerna på skärmen för att starta en skanning av din dator

  • Den här artikeln förklarar varför ett plugin-program hänger sig på en Mac och föreslår mycket lösningar för dessa fel, inklusive böcker om hur man rensar upp det specifika stötande programmet.

    Varför skulle min dator säga blockerad plug-in?

    Vanligtvis kommer vårt meddelande att indikera varför övningen slutade köra det andra plugin-programmet. De flesta av kombinationerna kan ha haft ett inkompatibilitetsproblem mellan mobilens webbläsare och pluginversionen.

    Plugins är förmodligen utformade för att möjliggöra en fysisk aktiv ingrediens, såsom en webbläsare, – stödja vissa funktioner eller typer som implementerar innehållet från moderna bloggsidor och sekundära elektroniska tjänster. Det är viktigt Inte ett krav för att tillhandahålla ytterligare en effektiv användarupplevelse, men med nöd är dessa förbättringar mestadels från tredje part och kan därför bli en reservoar av aktieemissioner. Ett fel på en Mac som säger “Plug-in Blocked” betyder oftast att systemet har hindrat ett visst plug-in från att köras. De flesta av rapporterna om detta huvudproblem är relaterade till Adobe-programvara, som Flash Player och Reader Acrobat. Till exempel kan en varning visas när en man eller kvinna försöker, vilket kan öppna en e-postresurs i Safari som leder till en PDF-rapport. Förhandsvisningen av filen växer för att vara inaktiverad i det här fallet, eftersom den viktigaste webbläsaren visar en svart skärm runt höger med ovanstående information i mitten. Detta kan för övrigt vara ett problem med flera webbläsare och gäller alltså även Chrome och Firefox.

    Ett annat scenario i en identisk kategori inträffar när en Mac-åkare surfar på en webbplats där köpare interagerar med Adobe Flash Player. En vanlig surfsituation är länkad till media eller spel på den aktuella sidan. Fel Rutan “Plugin blockerad” kan enkelt visas tillsammans med ett meddelande om att innehållet kräver det senaste märket av Flash Player. Varför kan Apple inaktivera plugin-programmet (ursäkta redundansen för ord och fraser)? I fallet med Flash borde saker och ting vara ganska tydliga. Denna programvara är känd för att vara full av sårbarheter. Även om Adobe meddelar misslyckanden då och då, kan datorer som ansluter Who’s förbli sårbara för att vara cyberbrottslingar i månader. Godtycklig kodexekvering för att vara bra och datastöld är några av de svåraste problemen som uppstår på grund av ofullkomlighet. Dessutom ryktas butiken ha en sjukförsäkring för att avsluta supporten för Flash Player 2020, vilket oundvikligen kommer att resultera i att den i princip inaktiveras som standard för vanliga internetanvändare. I själva verket har Apple gjort detta sedan Safari 10, men användare kan fortfarande enkelt aktivera plugin-programmet när de behöver det.

    Varför göra en skillnad min skärmsläckare säger inkopplade plugins?

    Specifikt, om du ser ett fantastiskt “plugin blocked”-felmeddelande när du leder skärmsläckaren på en ebenholtsskärm, betyder det att alexa-verktyget – ditt eget tredjepartsprogram som är obligatoriskt av skärmsläckaren – kanske inte heller fungerar.

    I motsats till de märkbara legitima skälen till att macOS blockerar ett komplett plugin-program, är High ett mörkare koncept där felmeddelanden kommer in i spel. Förfrågningar Skadlig programvara kan försöka ta användaren med ett senaste fel på grund av denna typ av felaktig positiv. För att utföra detta skrupelfria använder brottslingarna en potentiellt oönskad applikation (PUA) som kapar individens webbläsare och omdirigerar trafik för dig till tvivelaktiga webbplatser, samt orsakar potentiellt vilseledande popup-fönster. Denna typ av skadlig annonskampanj lanserades bara i samband med varningar om “saknade plugin” och till och med “blockerade plugin”. Till skillnad från systemomfattande meddelanden innehåller båda dessa vanligtvis ett alternativ till att skaffa den senaste versionen, liknande vanligtvis “uppdateringsverktyget”. Men istället för att visa sig vara relaterad till mjukvaruinstallation, gör den här kursen att den oseriösa applikationen till dig bör återställas som adware, som bäddar in tillgängliga länkar och visar annonser på allmänt besökta webbplatser. En annan vanlig förekomst av skadlig programvara som sprids på vilket sätt är scareware.

    Vad betyder “blockerad plugin” på Mac?

    Ett Mac-relaterat “Plugin Blocked”-fel betyder vanligtvis att en majoritet av systemet blockerar leveransen av ett visst plugin. Det mesta som pekar på rapporterna om detta problem relaterade till Adobe-programvara, inklusive Flash Player och Acrobat Reader. I vissa ärmar kan en varning visas när en viss användare försöker öppna e-postlänken i Safari som kan leda till ett PDF-dokument.

    Om du får ett meddelande om Om du får ett “Plugin blocked”-fel i händelse av att du använder macOS för säkerhetsförhållanden eller för att upprätthålla systemstabilitet, korrekt är en några saker som rekommenderas för att lösa detta problem. Innan vi utvecklar oss till felsökning bör det skrivas att det huvudsakliga ofarliga fallet relaterat till att en oavsiktlig plugin inaktiveras med största sannolikhet inträffar direkt efter uppdatering till någon sorts ny community, där denna utgåva har gjort ändringar i hur tredjepartsappar inkluderar hanteras vid återställning. Här är deras få metoder som varje drabbad Mac borde prova först: